Az Attila Unokái egy olyan közösség...

… akiket büszkeséggel tölt el annak tudata, hogy magyarok.

Büszkék vagyunk a kultúránkra, a nemzetünkre és országunkra is.

Feltett szándékunk

hogy tevékenységünk által modern kulturális missziót teljesítsünk be. Ennek eredményeképpen szeretnénk még inkább a köztudatba hozni, olyan magyar emberek példaértékű életét, akik hazafiságuk örökké égő lángjával képesek voltak halhatatlanná válni. Ők azok a tartóoszlopok, nemzetünk legerősebb bástyái, akik a legnagyobb sötétség idején is képesek követendő példát nyújtani. Úgy érezzük, hogy kötelességünk tovább adni őseink szellemének emlékét az utókor számára!

Szeretnénk megismertetni a programjaink résztvevőivel

azokat a természeti értékeinket is, amiket csak kevesen ismernek. Azokat a csodákat, amik őseinket arra késztették, hogy itt varázsoljanak magyar népünknek csodálatos otthont. Olyan helyekre gondolunk, ahol a kristálytiszta levegőt szinte harapni lehet és hazánk gyönyörű tájai melegséggel és büszkeséggel töltik el a szívünket! Biztosak vagyunk benne, hogy az ilyen és ehhez hasonló élmények és emlékek örökké el fognak kísérni az utadon.

Az egészségtudatos életmódot kifejezetten fontosnak érezzük

Materialista világunkban a profit mindenhatósága sajnos sok esetben felülírja az emberek egészség iránti jogát. Mi ezzel a legkisebb mértékben sem értünk egyet. Ennek érdekében odafigyelünk arra, hogy lehetőségeinkhez mérten, a legjobb minőségű italokkal és ételekkel szolgáljuk a sportolni vágyók egészségét! A mi túráink során leginkább éltető forrásvízzel vagy teával fogsz találkozni.

Hiszünk a szellem erejében

Elménk templomának bepiszkolását közös érdekünk megakadályozni. Fenntartjuk a jogot arra, hogy szintetikus anyagok befolyása alatt álló, valamint alkoholos befolyásoltság alatt lévő személyeket azonnal eltávolítsunk a rendezvényünkről a többiek biztonsága érdekében! Nem örülünk annak sem, ha valaki nikotinfüggőségével mások egészséget károsítja.

Célunk továbbá egy olyan alternatív kikapcsolódási lehetőség megteremtése, amivel a lehető legtöbb magyar érzelmű embert pozitív és lélekemelő irányba segíthetünk. Miközben kiszakítjuk őket abból a közegből, ami egyre mélyebbre taszítja őket, egy olyan élménnyel gazdagítjuk az életüket, amit soha nem fognak elfelejteni. Egy olyan élménnyel, ami felemeli őket és egyaránt nyújt számukra szellemi és lelki táplálékot.