A 2016. nyarán indított Magyar Hősök Túrasorozat egyik célja az volt, hogy a résztvevőknek olyan magyar példaképeket mutasson be, akik nemzetük szolgálatával érdemelték ki azt, hogy nevük örökre fent maradjon, ezzel is példát mutatva jelenkorunk fiatalságának.

Kutyabarát túrákTúráink során azt tapasztaltuk, hogy egyre nagyobb számban jelennek meg kutyatulajdonosok is a kedvenceikkel. Van, aki azért hozza el a kutyáját, mert meg akarja mozgatni őt, de van olyan túrázónk is, aki egész egyszerűen nem tudja kire hagyni a kutyáját, amíg ő kedvenc időtöltésének hódol, ezért a házi kedvencét is elhozza magával.

Annak érdekében, hogy a négylábú barátaink is jól érezzék magukat ezeken az eseményeken, néhány túránkat „kutyabarát túra” jellegűvé alakítottuk.

Mit takar a kutyabarát túra kifejezés?

A kutyabarát túra nem pusztán azt jelenti, hogy szívesen látjuk kedvencedet a túráinkon. Annál sokkal mélyebb jelentése van. Az emberes ellenőrzőpontoknál a kutyák minden alkalommal nekik odakészített tálakban olthatják szomjukat.

De a kutyabarát túra ennél is jóval több!

 

Lehetőséged van arra is, hogy benevezd őt a túrára!

Ekkor a rajtnál fogsz kapni bio minőségű kutyaeledelt, amit a túrázás folyamán saját belátásod szerint adagolhatsz a kis kedvencednek.

Emellett a célban a kutyád nevére szóló emléklapot és díjszalagot fogtok kapni, hogy a közösen átélt élmények számtalan alkalommal mosolyt csalhassanak az arcodra.

 

Hogy érezték magukat a kutyusok a túráinkon? Nézd meg itt:

https://www.facebook.com/pg/AttilaUnokai/photos/?tab=album&album_id=1764732523786159