Éltető források

Őseink nem csak megbecsülték és alázattal viseltettek vizeink iránt, hanem a tisztaságukat is óvták és védték. Tisztában voltak vele, hogy ez az emberi élet számára nélkülözhetetlen vegyület az élet egyik alapfeltétele. Gondolod, hogy amikor őseink rátaláltak a vizek országára, akkor ok nélkül maradtak itt?

Testünk 70%-a vízből áll. Elődeink tudták, hogy vizeink gyógyító ereje nem csak a betegségekben, hanem a növekedésben és a gyarapodásban is segíti szervezetüket. Forrásvizeink nem csak kristálytiszták, hanem megfelelően strukturáltak is. De miért fontos az, hogy strukturált vizet fogyassz? Egyáltalán mit is jelent az, hogy strukturált a víz molekulaszerkezete? Az alábbi cikkből kiderül:

http://a-magok-ereje.hu/betegseg-megelozes/a-strukturalt-viz-fontossaga

A minőség mellett a mennyiség is fontos lesz a számodra egy fárasztó túra közben. A tudatosságod itt is fontos szerepet játszik a sikeredben. A nem megfelelő víízmennyiség könnyedén meghátrálásra késztethet Téged a célod előtt! Mennyi az ajánlott napi folyadékbevitel mennyisége? Itt megtudhatod:

http://a-magok-ereje.hu/betegseg-megelozes/miert-annyira-fontos-a-megfelelo-mennyisegu-folyadekbevitel

 

Kárpát-forrás: az ideális pihenőhely

Kárpát-forrás: az ideális pihenőhely

  Alig fél órás sétára található Pilisszentlászlótól a Visegrádi-hegység egyik közkedvelt vízlelőhelye, a Kárpát-forrás. Ez a jól kiépített pihenőhely iskolások, kiránduló csoportok, turisták népszerű megálló helye.   Miért érdemes a Kárpát-forráshoz...

bővebben
Lajos forrás: a bővízű éltető erő

Lajos forrás: a bővízű éltető erő

  Szeretnéd kirándulás közben is olyan vízzel oltani a szomjadat, aminek a kristályszerkezete is megfelelő? Szeretnéd a legtisztább folyadékkal megajándékozni a szervezetedet, aminek a lebontása nem emészt fel felesleges energiát? Akkor a legjobb megoldás erre,...

bővebben

Elérhetőségeink

Ingyenesen letölthető

19 túra ötlet - banner

Facebook oldalunk

A Magyar Hősök Túrasorozat kiírása

Magyar Hősök Túrasorozat Kupa

Díjazásaink

Díjazásaink

A Csillagtúrák Túrasorozat kiírása

Csillagtúrák Túrasorozat

Túra pótlása

túra pótlása

Kutyabarátok lettünk

Kutyabarátok lettünk

Gondot jelent, hogy kire bízhatnád a kutyáidat, amíg túrázol? Hozzánk elhozhatod és akár be is nevezheted őket! Kattints a képre!